Viser 1–9 av 16 resultater

 • AuraTransformasjon™

  kr 4.200,00

  Kristian Fredheim er AuraformidlerTM og hjelper mennesker å se og utvikle seg! Alt starter med dine behov! Kort beskrevet forener en AuraTransformasjonTM en persons intuisjon og handlekraft, noe som forsterker den personlige utstråling og gjennomslagskraft.  Det åpnes for mer livsglede og du lar deg ikke lenger diktere av en skjult dagsorden som du  ikke selv kan stå inne for. Du får balanse i auraen og utstrålingen samt dypt i sitt indre – en balanse som ikke kan forklares med ord, den skal simpelthen føles! Velkommen til en oppgradering og et møte med deg selv!

 • Bok: Jeg ser deg

  kr 385,00

  Likeverd, handler om hvordan du møter andre. Jeg møter livet i en takknemlighet som gleder andre. Jeg ser deg, er en bok om å dette utenfor og så finne veien hjem. Velkommen, til et nytt blikk på en virkelighet som er din. Naken og uten erfaring er vi i sannhet sårbare og helt avhengige av våre omgivelser. Derfor tror jeg vi må bevisstgjøre oss hvem som besvarer spørsmålene i livet.

  Boken er på lager!

   

 • Bok: Livet er dødsviktig

  kr 385,00

  Livskvalitet handler om hvem du tror du er og hvem andre vil du skal leve opp til.
  Livet er dødsviktig, er en bok om å leve sin sannhet og oppdage hvem du er!
  Denne boken blir trykket på bestilling! Hvis den må sendes, tilkommer porto.

   

 • Bok: Livsoppgaven – Velg din horisont

  kr 250,00

  Den frie viljen er gitt oss!

  La meg fortelle deg hvordan den forandret livet mitt!

 • Bok: Når tanke blir handling

  kr 260,00

  Bli kjent med hvilke elementer som påvirker din handlekraft og se så om du vil aktivere dem!

 • Livs Coach – Karriereveiledning

  kr 6.900,00

  Jeg hjelper mennesker å se og utvikle seg! Alt starter med dine behov! På bakgrunn av din kompetanse, interesser og ferdigheter, veileder jeg rundt din nåværende og fremtidige karriere.  Jeg veileder på bakgrunn av livslang erfaring og en forståelse som gjør det givende å leve. Mine verktøy er tilpasset dine behov og vil møte deg, der du trenger å se deg selv.

  Velkommen til karriereveiledning og et møte med deg selv!

 • Livs Coach: Arbeidsledig – Hva nå?

  kr 6.900,00

  Jeg hjelper mennesker å se og utvikle seg! Alt starter med dine behov! På bakgrunn av din kompetanse, interesser og ferdigheter, veileder jeg rundt din nåværende situasjon.  Jeg veileder på bakgrunn av livslang erfaring og en forståelse som gjør det givende for deg å komme videre. Mine verktøy er tilpasset dine behov og vil møte deg, der du trenger å se deg selv.

  Velkommen til karriereveiledning og et møte med deg selv!

 • Livs Coach: Indre Øvelser – 1-1

  kr 6.900,00

  Jeg hjelper mennesker å se og utvikle seg! Alt starter med dine behov! På bakgrunn av din livssituasjon, veileder jeg rundt din nåværende livskvalitet. Du lærer gjennom de praktiske øvelsene å ta grep som forebygger og bidrar til å balansere kroppens organer. Jeg veileder på bakgrunn av livslang erfaring og en forståelse som gjør det givende å leve. Mine verktøy er tilpasset dine behov og vil møte deg, der du vil utvikle deg.

  Velkommen til treningsveiledning og et møte med deg selv!

 • Livscoach-Introduksjon

  kr 445,00

  Bestill din samtale her og fortell hvordan jeg kan bistå deg.

  Introduksjon / Kartlegging
  Vilkår: Uforpliktende
  Samtaletype: en til en.
  Samtalested: Viken, Kongsberg, eller digitalt.
  -Skype, telefon eller direkte møte.

  Varighet: 30 minutter.