Din utvikling er min glede

Å bli møtt, sett, hørt og forstått!

 Kristian Fredheim kom inn med en kopp god varm kaffe og et varmt, godt blikk en tirsdag tidlig i Januar 2016.  Jeg var, og er,veldig sensitiv , og litt skeptisk av meg.  Min kjære farfar forsikret meg en gang som ung ,om dette; «Du ser om Blikket er godt».
Jeg så, eller.. FØLTE at blikket til Kristian var Godt og Ekte !
Opplevelsen av å få fullstendig tillit til et helt fremmed menneske i en alder av 48 år er SÅ BRA!  Tillit til andre mennesker har i stor grad vært fraværende i mitt liv av flere årsaker. I samtale med Kristian kunne jeg slutte å late som at alt var på stell. Jeg var lei av å være en «dilter i systemet» og lei  av Janteloven. Jeg var lei av å være i offerrollen!
 Av Kristian ble jeg møtt, sett, hørt og forstått  ,akkurat slik jeg var akkurat der og da. Utslitt av meg selv, min egen selvutslettelse og selvsabotasje. Han SÅ det, OG forstod det. Jeg kunne slutte å skamme meg over å ikke klare å være i fullt arbeid lenger. Nå turte jeg å åpne meg , forelle om ønsker for meg selv , og om tvilen i meg .  Fordi jeg opplevde å bli møtt med oppriktig varme, forståelse, og RESPEKT.  Dette ble starten på en opplyst indre reise i bevisstgjøring av meg selv jeg er veldig takknemlig for å være på. Jeg våger å møte og kjenne på alle følelser og aksepterer at de er en del av meg.
Kristian har bistått meg gjennom disse 2 årene med en unik helhetlig menneskelig innsikt og spesiell evne til å se «bakenfor» mine hindringer. Jeg har begynt å heller se muligheter og å tro på mine egne ferdigheter. Han har guidet og støttet meg trygt og klokt, med nyttige tips, råd og oppfølging, hele den humpete veien tilbake til arbeidslivet. Jeg har fått være 100 % delaktig i min egen prosess, og opplevd full støtte i valg av metode og tiden jeg trengte for å komme tilbake i en jobb som er i tråd med mine ønsker.  Kristian bistår med ekte raust engasjement, og med mye livsvisdom og samfunnskunnskap.
Mitt valg av Kristian Fredheim som livscoach og yrkesveileder er jeg uendelig glad for!
Hjertelig takk for at du er der og lyser opp og viser vei Kristian !

Marie😊

Kristian drev et veilednings-byrå,og NAV betalte for tjenesten.

Han skulle hjelpe meg ut i jobb,og vi skulle ha samtaler 1 gang i uka.

Jeg var litt skeptisk,men ville gjerne ha meg en jobb.

Fikk raskt arbeid ( arbeid for trygd,var der i 1 år )

Samtalene 1 gang i uka,skjønte jeg ikke vitsen med.

Det viste seg raskt,at det trengte jeg virkelig.

Jeg hadde en vond historie fra barndommen,som aldri hadde blitt bearbeidet.

Det begynte å skje prosesser i meg.Begynte å skrive dikt,slik løsnet det.

Det var en lang prosess. Kristian drev eget forlag,og diktene mine ble til 2 bøker,utgitt på hans forlag. Senere kom boka » Pusekjolen» som handlet om min barndom,også utgitt på hans forlag.Han bisto i prosessen med alle bøkene.

I 2009 : Boka «Min vei «

I 2010 : Boka » Perlen «

I 2012 : Boka » Pusekjolen»

Jeg tok også Auaratransformasjon i 2009. Fant balansen i livet mitt.

Jeg kan takke han for at jeg fant tilbake til meg selv.Fant en styrke og tro.Det krevde også at jeg jobbet iherdig med meg selv. Jeg måtte skape endringen selv,men fikk verktøy på veien videre.

I 2013 holdt han et foredrag,jeg fikk en del av hans tid,til å fortelle om min barndom. Det var et sterkt øyeblikk.

Nå er jeg i jobb,går på skole,er leder i et lokallag og holder egne foredrag.

Jeg vet at jeg ikke hadde vært der jeg er i dag,uten hans støtte på veien.

Jeg kan trygt anbefale dere å ta kontakt med Kristian,om dere står fast i livets utfordringer. Dere får garantert den støtte dere trenger videre.

Hilsen

Laila Ulriksen

«I feel very fortunate to have had the opportunity to meet Kristian Fredheim and benefit from his books and coaching sessions for my personal development.

Kristian has the inate ability to see you as you really are, through the veil of what you pretend to be and the layers of defence you have created throughout your life.

With his experience, wisdom and conscious presence he can help you unlock your potential, whether you wish to pursue a change of career, find your way to more balance in life or embark on a more profound process of inner awakening.

His engagement is genuine, warm and deeply inspiring and through his evolved intuitive capacity his coaching is adapted to your personal situation and needs.

I warmly recommend him and the work he does.

Berith C. Andersson»

 

 

Kristian får meg til å våkne og jeg begynner å se etter hva som er meg

Livet er hele tiden i bevegelse og vi kan alle velge hva vi gjør. Enten å bevege oss med eller sitte helt stille og se på.

I forskjellige perioder i mitt liv så har jeg prøvd begge deler. Jeg tror det er riktig og viktig å gjøre begge deler,

men for min del så stopper min egen utvikling ved å sitte stille.

Kristian er den som ser, og for meg var veldig godt med hans dytting ut av en periode med stillesitting. Ikke alle hans forslag

er direkte det jeg skal gjøre og følge med èn gang, men han får meg til å våkne og jeg begynner å se etter hva som er meg og hva jeg skal finne og som er bra for meg.

Auratransformasjonen var for meg en veldig viktig del av denne prosessen. Det veldig godt å kjenne på at jeg nå er på god vei videre med livet mitt og stortrives med større trygghet og balanse, noe jeg føler bare vokser. Deilig å være på vei og i bevegelse. Tusen takk, Kristian 😊

Klem fra Evy