Et rom for din energi og balanse

Energi og balanse kommer ikke av seg selv. Du må jobbe og trene for å opprettholde din energi. Min erfaring er at Revitaliseringens Tao bidrar til at min balanse kommer på plass og at jeg kan gjøre svært mye for mitt indre velvære. Jeg ønsker å vise mulighetene du har for å skape, fokusere og opprettholde din energi. Din bonus er at du kan gjøre dette naturlig og med trening bidra til at du kan få varig konsentrasjon. Øvelsene er enkle, men du rådes til å ta kontakt med din lege hvis du er usikker på om din kropp, ditt sinn og eller din sannhet ikke harmonerer med hvem du er. Det vil si du er syk og i ubalanse og må vente med å bruke naturlige verktøy for å opprettholde balanse. Stol på din indre stemme og gjør hva du kjenner er rett for deg. Video er på engelsk og tilrettelagt slik at du kan trene på øvelsene alene. For gruppe trening; se her.

 

Revitaliseringens TAO – De åtte himmelretninger

De indre øvelser og revitaliseringens Tao viser deg noe om deg selv! De åtte himmelretninger er en tilnærming til et indre landskap som venter på å bli oppdaget. Du er oppdageren og tilnærmer deg de indre organene via din forståelse og bevissthet!

Øvelsene er basert på Stephen T. Chang sin bok- Boken om de indre øvelser. Som Cultivator bruker jeg øvelsene daglig og anbefaler alle som har glede av å bli kjent med seg selv, til å gjøre det samme. Er du i tvil om din helse er god nok, snakk med din lege og vurder alltid dine forutsetninger ut fra hvem du er og ikke hvem du vil leve opp til.

Jeg anbefaler boken til Dr. Stephen T Chang med glede, sammen med en regelmessig bruk av øvelsene som følger denne video.
Har du lyst å vite mer kan du se her!

Vil du vite mer om Tao of Revitalization – se her: http://thegreattao.com/html/taoofrevi…

Film om de åtte himmelretninger, er laget av Brandbyge Film og Oskar Brandbyge.

.

Revitaliseringens TAO – De tolv nerveøvelser

De indre øvelser og revitaliseringens Tao viser deg noe om deg selv! De tolv nerveøvelsene er en viktig tilnærming til nervene og stiene ditt indre landskap. Et landskap som venter på å bli oppdaget og som du kan gå opp og bli kjent med. Historisk har kartet vært her i mer enn 5000 år. Men det er ikke pensum på noen Vestlig orientert læreplan. Du er oppdageren og tilnærmer deg de indre organene via din forståelse og bevissthet! Øvelsene er basert på Dr.Stephen T. Chang sin bok- Boken om de indre øvelser. Som Livs veileder, Coach og Cultivator bruker jeg øvelsene daglig og anbefaler alle som har glede av å bli kjent med seg selv, til å gjøre det samme. Er du i tvil om din helse er god nok, snakk med din lege og vurder alltid dine forutsetninger ut fra hvem du er og ikke hvem du vil leve opp til. Jeg anbefaler boken til Dr. Stephen T Chang med glede, sammen med en regelmessig bruk av øvelsene som følger denne video. Har du lyst å vite mer kan du se her: Vil du vite mer om Tao of Revitalization – se her: http://thegreattao.com/html/taoofrevi…

 

Film om de tolv nerveøvelsene, er laget av Brandbyge Film og Oskar Brandbyge en fantastisk mann som vil realisere det du kan og ønsker. Oskar ser deg og han skjønner hva du vil med det du har på hjertet. Du finner Oskar Brandbyge her på mobiltelefon: +47- 406 11154. https://www.facebook.com/search/top/?….