Jeg hjelper deg å se muligheter

Jeg hjelper deg med å se dine muligheter, med kompetanse og verktøy som gjør deg synlig. Du vil via dine svar gjør meg i stand til å gi deg konkrete og verdifulle råd om hvor du er i livet. Karriereveiledning passer både for deg som har  ambisjoner og vet hvor du vil, så vel som for deg som ikke er sikker på hva og hvor du vil. Enda viktigere, dette er superaktuelt for deg som har mistet jobben eller bærer på en drøm om å gjøre noe «annet». Hvordan ser dette «annet» ut for deg, der du er nå?

Hourglass counting down the time with sand running through the glass bulbs, close up view on a golden background

Reduksjon av risiko!

Kristian Fredheim har jobbet som jobkonsulent og karriereveileder ved Krapfoss Industrier AS og Fortuna HR i 8 år. Som Coach og leder evner Kristian å se hvem du er og gi deg viktige råd på veien. Sammen vil vi  kartlegge  kompetanse, erfaring og dine egenskaper for å komme fram til de viktige utfordringene i et miljø som passer deg. Med karriereveiledning, reduserer du risikoen for feil karrierevalg og øker ofte nedslagsfeltet for jobbmuligheter du ønsker og velger å søke på.

TARGET word cloud, education concept

Selvinnsikt og større muligheter!

Kartlegging og bedre oversikt over din faglige- og erfaringsbaserte kompetanse, vil gi deg bedre selvinnsikt og større muligheter på veien mot din nye jobb. Jeg skreddersyr alltid karriereveiledningen ut i fra din ambisjon, dine egenskaper og ditt behov. Karriereveiledning og rådgivning hos Kristian Fredheim passer for alle, uansett alder og jobberfaring.